URGENT

Roba una canya de pescar i acaba a la presó per reincident

Compartiu aquesta història

 

Un lladre multireincident ha ingressat a la presó després que dijous de la passada setmana l’enxampessin robant una canya de pescar d’una botiga de Blanes. Els fets van passar al vespre quan el lladre va entrar a la botiga i, aprofitant que el propietari estava atenent uns clients, va agafar una canya de pescar i va marxar. L’amo del comerç se’n va adonar i va sortir darrera seu, el va aturar i va alertar la policia. Quan els Mossos d’Esquadra van arribar, van comprovar que l’home no duia a sobre cap tipus de documentació i el van traslladar a comissaria per poder-lo identificar. Allà van veure que li constaven 19 requeriments judicials i que es tractava d’un delinqüent multireincident.

Concretament, acumulava vuit ordres judicials d’esbrinament de domicili -que feien que, a l’hora de citar-lo a judici, no se l’havia pogut localitzar- i onze ordres de crida, cerca i detenció.

L’home va quedar detingut i l’endemà, dia 11, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Es tracta d’un home de 49 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics