1 de cada 3 empresaris del Maresme creu que augmentarà la seva facturació en el que queda d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El nou Termòmetre d’Advisoria, publicat recentment, apunta que el 36,3% dels empresaris de la nostra comarca preveuen un el increment de facturació del seu negoci el darrer trimestre de l’any.

Aquestes dades es desprenen dels resultats de l’enquesta dirigida a empresaris i autònoms del Maresme que porta una empresa de serveis jurídics i econòmic que té com a referència la nostra comarca i el Vallès Oriental.

Tot just fa un any, la mateixa enquesta només un 4% dels empresaris de la comarca es mostraven optimistes en les seves previsions de facturació al darrer trimestre.

L’empresa responsable de l’estudi afirma que tot i que hi ha empreses abocades al tancament, també n’hi ha que comencen a percebre alguns símptomes econòmics positius.

D’altra banda, les PIME del Maresme veuen insuficients les mesures proposades pel Govern per reactivar la contractació de treballadors.

7 de cada 10 empresaris de petites i mitjanes empreses de la nostra comarca consideren que la reducció de models de contracte laboral dels 41 actuals a 5 no és una mesura que incentivi la reactivació de contractació de treballadors. Aquesta és la proposta que fa l’executiu espanyol, i que no sembla comptar amb l’aprovació dels empresaris del maresme, segons es desprèn dels resultats de l’últim Termòmetre d’Advisoria

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics