URGENT

Blanes prepara la 2a Fira de les Bruixes

Compartiu aquesta història

 

L’Àrea de Promoció de la Ciutat ha organitzat, coincidint amb la celebració del pont de Tots Sants, una nova edició de la Fira de les Bruixes per tal de dinamitzar el comerç de tot el municipi.

La Fira estarà en marxa durant la tarda del dijous i durant tota la jornada del divendres i dissabte.

Aquest certamen compta amb la col•laboració de botiguers, establiments de restauració i allotjament, així com de diverses entitats del municipi.

La regidora de promoció de la vila, Lara Torres, explica que la fira és un acte promocional per tal que a gent visiti Blanes aprofitant les jornades de festa.

-*

 

La Fira de Bruixes continuarà en la línia de l’any passat proposant un espai misteriós i màgic lligat amb la temàtica de la tradició de Tots Sants i de la castanyada. Per això la proposta ofereix la possibilitat de gaudir del món de les fades i les bruixes en un entorn on hi haurà personatges fantàstics.

Així tant la decoració de les parades com les disfresses que lluiran els venedors estaran ambientats entorn la temàtica de la fira.

La principal novetat d’aquesta segona edició serà que, enlloc d’allotjar-se a la plaça dels Dies Feiners com l’any passat, passarà a fer-ho al passeig de Dintre. El canvi d’emplaçament s’ha decidit amb l’objectiu d’ampliar l’espai, així com per donar-li més visibilitat, ja que es tracta d’un lloc de pas més freqüentat. L’horari de la fira d’artesania serà de 10 del matí a 9 del vespre, ininterrompudament.

La Fira de Bruixes tindrà a més una programació d’activitats adreçades a tots els públic, com ara actuacions a l’escenari que hi haurà al recinte firal del passeig de Dintre. També hi haurà un taller infantil de maquillatge, personatges esotèric que interactuaran amb el públic, inflables per a la canalla i altres atractius

Moltes entitats i associacions de Blanes participen organitzant activitats i espectacles com el Club Twirling Blanes, l’Escola de Dansa Daina o la Colla de Diables Sa Forcanera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics