URGENT

Esquerra es mostra en contra de la construcció de la caserna de policia a la Pl. del Fòrum Palatiolo

Compartiu aquesta història

 

Com ja van fer fa uns mesos, ara que les obres són imminents, els republicans han volgut deixar clara la seva posició entorn a la construcció de la nova comissaria a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Esquerra considera que, amb aquesta construcció, es perd l’oportunitat de crear un eix cultural al poble, ja que aposten per destinar el mòdul de les antigues escoles, on el govern vol fer la caserna, a fer un equipament per acollir les entitats culturals de PLF. Diuen els republicans que així es crearia un triangle cultural, juntament amb el MiD i el Teatre en una zona pacificada de trànsit.

Els republicans lamenten que la nova caserna obligui a crear vies d’entrades i sortides pels cotxes patrulla, trencant l’actual zona pacificada de trànsit que existeix al Fòrum Palatiolo. Ho explica el portaveu dels republicans a PLF, Francesc Alemany.

De fet aquesta idea d’Esquerra no és nova. Fa uns mesos van iniciar una campanya per tal de fer canviar la idea del govern municipal. Una campanya que va recollir 400 signatures.

A més, segons expliquen en un escrit al seu web, els republicans haurien proposat mitja dotzena d’ubicacions per a la nova caserna, fora de la plaça de Fòrum Palatiolo, però igualment cèntriques. Unes propostes que segons expliquen, no han tingut cap mena de resposta pel govern municipal.

Precisament demà dimarts és la data prevista per a que les màquines comencin a treballar en el mòdul de les antigues escoles que s’acabaran convertint en la nova caserna de la policia i seu del Jutjat de Pau. Unes obres que segons el govern socialista, donarà feina almenys a 4 palafollencs en situació d’atur, ja que l’empresa adjudicatària va prendre el compromís de contractar a treballadors palafollencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics