URGENT

1 de cada 3 empresaris del Maresme creu que augmentarà la seva facturació en el que queda d’any

Compartiu aquesta història

 

El nou Termòmetre d’Advisoria, publicat recentment, apunta que el 36,3% dels empresaris de la nostra comarca preveuen un el increment de facturació del seu negoci el darrer trimestre de l’any.

Aquestes dades es desprenen dels resultats de l’enquesta dirigida a empresaris i autònoms del Maresme que porta una empresa de serveis jurídics i econòmic que té com a referència la nostra comarca i el Vallès Oriental.

Tot just fa un any, la mateixa enquesta només un 4% dels empresaris de la comarca es mostraven optimistes en les seves previsions de facturació al darrer trimestre.

L’empresa responsable de l’estudi afirma que tot i que hi ha empreses abocades al tancament, també n’hi ha que comencen a percebre alguns símptomes econòmics positius.

D’altra banda, les PIME del Maresme veuen insuficients les mesures proposades pel Govern per reactivar la contractació de treballadors.

7 de cada 10 empresaris de petites i mitjanes empreses de la nostra comarca consideren que la reducció de models de contracte laboral dels 41 actuals a 5 no és una mesura que incentivi la reactivació de contractació de treballadors. Aquesta és la proposta que fa l’executiu espanyol, i que no sembla comptar amb l’aprovació dels empresaris del maresme, segons es desprèn dels resultats de l’últim Termòmetre d’Advisoria

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics