Xerrada a PLF sobre les mesures de flexibilitat a l’empresa com alternatives a l’acomiadament de personal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest divendres al matí l’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF ha organitzat una xerrada informativa sobre les alternatives amb les que compten les empreses per evitar els acomiadaments de treballadors.

En aquest sentit, les últimes reformes del govern central han introduït algunes novetats que faciliten l’accés i la tramitació d’aquestes mesures. Amb elles els empresaris poden ajustar o modificar les condicions laborals dels treballadors segons la situació real de l’empresa.

Aquestes mesures de flexibilitat poden ajudar a evitar l’acomiadament de la plantilla. Es tracta de claus com la distribució irregular de la jornada, la modificació funcional, la mobilitat geogràfica, les reduccions temporals de la jornada o la suspensió temporal de la feina.

Si finalment l’empresa està evocada a l’acomiadament de personal, la xerrada també vol oferir una visió de les possibilitats actuals per fer que aquesta reducció de plantilla sigui el menys traumàtica possible.

La trobada vol formar teòricament, però també informar de les claus de la tramitació i del procediment per evitar riscos, aprofitar les oportunitats, reduir l’impacte social o el timming de tot el procés.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics