URGENT

Dos veïns de PLF acusats de robar en almenys 12 domicilis d’urbanitzacions locals

Compartiu aquesta història

Segons ha pogut saber aquesta emissora de fonts policials, els Mossos d’Esquadra han imputat a 2 veïns de la nostra vila com a presumptes autors d’almenys 12 robatoris amb força a l’interior de cases situades en les urbanitzacions de la nostra vila.

Serien així, els causants de la majoria de robatoris que s’han produït en els últims mesos a la nostra localitat, sobretot focalitzats en les urbanitzacions de PLF, que degut a la seva extensió, és més senzill actuar sense ser vist.

Ara els dos imputats, tots dos joves, estan a l’espera de ser jutjats.

D’altra banda la Policia Local de PLF ha confirmat que 1 d’aquests acusats ha estat denunciat a més, per circiular sense carnet de conduir. De fet apunten que s’ha caçat en almenys dues ocasions, pel que ha estat denunciat penalment.

Encara entorn a la policia local, el cos està provant aquests dies l’ús de motocicletes per tal d’apropar més el servei a la ciutadania.

Actualment el cos local té 2 cotxes de patrulla logotipats, però estudiar introduir almenys una motocicleta per ser més accessible i donar continuïtat al projecte de policia de proximitat.

Ara com ara només es prova l’ús d’aquests vehicles, amb la intenció d’acabar introduint-les al servei el proper any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics