URGENT

Enxampen 4 lladres a Lloret i a 1 a Malgrat que robaven en establiments hostelers

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Lloret va enxampar ‘in fraganti’ quatre lladres que estaven robant a l’interior d’un restaurant ubicat a la urbanització Serra Brava. Els fets van succeir durant la nit de dijous a divendres quan els agents van rebre una trucada d’un veí de la zona que alertava d’un possible robatori. Un cop van arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar tres individus dins del local i, posteriorment, van enxampar un quart home que circulava per la zona amb un vehicle i que estaria vinculat amb el robatori. Tots els detinguts ja han passat a disposició judicial.

D’altra banda la policia de Malgrat va enxampar la nit de dissabte a diumenge a un home de 60 anys, de nacionalitat romanesa però veí de Pineda, dins un dels hotels del passeig marítim.

L’home i un company, van entrar en aquest establiment per tal d’endur-se el cablejat de coure de l’immoble. Els agents només van poder enxampar un dels dos homes.

Segons fonts policials els dos haurien fet nombroses destrosses dins l’establiment hoteler per tal de poder extreure el cablejat de coure de l’Hotel.

Les mateixes fonts indiquen que l’home es movia en bicicleta per transportar el cablejat sostret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics