URGENT

El ple de gener de Malgrat dura 11 minuts

Compartiu aquesta història

 

Ahir a la tarda es va fer el ple municipal corresponent al mes de gener del consistori malgratenc. Finalment la sessió va durar 11 minuts. De fet l’ordre del dia només constava de 3 punts, tots els habituals i estrictament necessaris en qualsevol ple ordinari.

Són l’aprovació de l’acte de la sessió anterior, les resolucions dels decrets d’alcaldia i els precs i preguntes. Va ser aquest últim punt el que més es va allargar amb les preguntes dels grups de l’oposició, que ahir no van representar cap polèmica. De fet van tractar entorn a temes quotidians, com ara una font que no raja al municipi. També es va preguntar entorn al projecte de cobertura de les Peixateries velles o sobre l’estat del tram 0 de la riera de Malgrat, que a vegades ocasiona problemes d’olors, sobretot quan hi ha temporal.

Tot i la manca de temes, la normativa de l’Ajuntament de Malgrat obliga a fer un ple ordinari cada mes, sigui quin sigui el seu contingut, per tal de fer també la fiscalització del govern

El proper ple municipal a Malgrat es farà el primer dijous de febrer.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics