Oberta la llista per poder renovar el DNI a PLF al febrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’han obert les llistes per sol•licitar cita prèvia i renovar el DNI sense moure’s de la nostra localitat.

Segons informa la policia local de PLF a finals de febrer una unitat mòbil de la Policia Nacional serà a PLF per a realitzar noves expedicions o renovacions d’aquest document obligatori.

Des de fa uns anys ja no és necessari desplaçar-se per poder fer aquests tràmits, ja que regularment es pot renovar el DNI o fer-ne de nous al nostre municipi.

Qui tingui el document acreditatiu caducat o a punt de fer-ho pot demanar cita prèvia per fer aquest tràmit a PLF. Només cal que s’adreci o truqui a la comissaria de la Policia Local al matí i reservi plaça. Ho explica Sílvia Pizarro des de la Policia Local.

La renovació implica assistir dos dies; un per fer els tràmits i un altre per recollir el document. Així la unitat mòbil de la Policia Nacional vindrà a PLF el dia 24 de febrer per expedir els nous documents, i el dia 26 ja es podrà recollir el nou DNI.

En total hi ha tres supòsits de tramitació del Document Nacional d’Identitat, com explica la mateixa Sílvia Pizarro, que repassa els documents que cal presentar per dur a terme la tramitació.

En cada jornada d’expedició es solen tramitar una 80a de document al nostre municipi. Des del gener del 2009, els tràmits ja es fan amb DNI digital i la renovació de DNI a PLF es fa cada mes o mes i mig.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics