La consellera de Benestar i Família serà la primera convidada de l’Assumptes Interns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest proper divendres RP enceta una nova edició del seu programa de política Assumptes Interns. Com és habitual el programa abordarà l’actualitat municipal amb els regidors del nostre consistori. D’aquesta manera en les properes setmanes passaran pel programa els 13 regidors de les 5 formacions polítiques del nostre municipi.

Tot i que l’Assumptes Interns té com a principal objectiu tractar la política local, no es tanca a parlar amb representants polítics de la nostra rodalia i amb representants del govern català. En aquest sentit l’edició d’aquest 2014 s’iniciarà aquest divendres amb una entrevista amb la consellera de Benestar i Família, Neus Munté.

Amb ella abordarem diferents temes de caràcter local, però també general. Parlarem de la Llei de Dependència i la demora en l’aprovació de nous expedients, també de la pobresa a Catalunya. La Taula del 3r sector xifra en 95 mil les llars catalanes on ja no hi entra cap sou. Això ens portarà a partlar de la pobresa energètica i d’altres mesures poder evitar no només l’exclusió social o els desnonaments. ¿Què en pensa la consellera que PLF multi els bancs que tinguin pisos buits per crear un parc d’habitatge social?

Volem saber si la crisi ha afectat a les adopcions i als acolliments a casa nostre i que cal fer per evitar el racisme i el populisme creixent.

De tot plegat en parlarem amb la consellera de Benestar i Família, Neus Munté aquest divendres després de l’Informatiu del migdia i nit.

Aquest serà l’horari habitual del programa a partir de divendres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics