La Consellera de Benestar i Família visita PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous, la consellera Neus Munté, farà una visita institucional a la nostra població on vol conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Fundació del Molí d’en Puigverd amb les persones amb malaltia mental.

En aquest sentit la consellera visitarà la seu de la Fundació, a tocar del Molí d’en Puigverd, per posteriorment acostar-se a les botigues outlet que l’entitat té en marxa al centre de la nostra localitat.

També farà una visita als pisos de protecció oficial que l’Ajuntament ha cedit a la Fundació Aspronis a tocar de la biblioteca municipal.

Munté, ha estat al matí a Malgrat i a Pineda. En aquesta última localitat, la consellera ha visitat el Rebost Solidari de l’Ajuntament i un parell de residències per la gent gran. Abans ha estat rebuda per l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la Regidora de Benestar Social Carme Aragonès.

A primera hora del matí, la consellera ha visitat la Comunitat Terapèutica del Maresme, al carrer Passada de Malgrat de Mar, on ha conegut de prop la feina que es fa en aquesta institució.

Al migdia la consellera ha dinat a PLF, on ha estat rebuda per l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i la regidora de Serveis Socials, Dolors Agüera. En el dinar també hi ha assistit l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

Munté ha estat a PLF acompanyada pel delegat del Govern a la Demarcació de Barcelona, Ferran Brea i de la directora de l’institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics