Malgrat substitueix una 80a d’arbres malmesos de la via pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Servei d’Espais Verds de l’Ajuntament de Malgrat ha començat, un any més, la campanya de reposició de l’arbrat malmès durant l’any passat a la vila. Els accidents de trànsit, les obres, els temporals i ventades, les bretolades i les malaties són els principals motius que malmeten el parc d’arbres urbans del municipi.

En la campanya de reposició d’enguany s’han previst plantar un total de 83 arbres en diferents punts del poble.

Segons explica l’Ajuntament de Malgrat, les tasques per substituir els arbres han començat aquesta setmana i està previst que es vagi desenvolupant en els propers dies, segons les zones i les espècies a plantar.

El Servei municipal d’Espais Verds actuarà a diversos punts del municipi com ara el camp de futbol, l’Escola Marià Cubí, el Parc del Castell, l’avinguda de Barcelona, o l’avinguda Països Catalans, entre molts altres punts.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics