El govern convoca una reunió amb tots els regidors per pacificar l’ambient polític a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha pogut saber aquesta emissora el govern municipal ha convocat als 13 regidors del nostre Ajuntament a una reunió la propera setmana al consistori. Segons sembla, el motiu de la trobada serà intentar tranquil•litzar els ànims entre els partits després que l’últim ple municipal va acabar amb batusa i retrets entre partits.

Davant l’escalada de tensions entre govern i oposició, el govern ha decidit convocar aquesta reunió per intentar pacificar l’ambient a un any vista de les eleccions municipals previstes pel maig del 2015.

La tensió s’ha anat incrementant en els últims mesos arran de diferents polèmiques. Les últimes són les relacionades amb el manifest crític escrit suposadament per alguns agents de la policia local o la doble campanya de recollida d’aliments i joguines que ha enfrontat a govern i PP.

De tota manera, l’episodi que ha acabat d’incendiar el debat a PLF ha estat el retweet que el regidor d’Iniciativa de PLF va fer d’un conegut humorista de Blanes.

El text original deia que “Cremar esglésies és una barbaritat sinó hi ha gent a dins”. Aquest retweet va generar una trifulga a través de les xarxes socials amb el PP. La tensió va acabar al ple amb retrets i crits mutus entre les dues formacions.

Encara com a ressaca del ple, aquest passat diumenge, el regidor del PP de PLF, Óscar Bermán va aparèixer al canal 13tv on va denunciar que ha rebut amenaces i va considerar vergonyosa la situació a PLF. En aquesta mateixa aparició televisiva, Bermán va assegurar que l’alcalde de PLF li va demanar que dimitís com a regidor popular.

La cimera de partits per rebaixar la tensió entre les formacions polítiques es farà a finals de la propera setmana segons ha pogut saber aquesta emissora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics