URGENT

8 carrosses i un trenet participaran demà a la rua de carnestoltes de PLF

Compartiu aquesta història

 

Una setmana més tard que a la resta de poblacions, aquest dissabte PLF organitza la seva rua de carnestoltes que tornarà a omplir de color i de música el centre de la nostra localitat.

Aquest any, la rua ha baixat en nombre de carrosses participants i demà desfilaran 8 carrosses i comparses a la nostra localitat, alguna d’elles de colles de PLF, però també de Tordera o Malgrat .

A banda de les carrosses també hi haurà el trenet que utilitzaran els usuaris d’Aspronis per participar a la rua de carnestoltes de PLF.

La rua començarà a l’Avd Costa Brava a partir de les 8 del vespre i seguirà el recorregut habitual, per aquesta avinguda fins el carrer Ramon Turró , Riera de la Burgada Av Pau Casals i carrer Major. La rua acabarà a la plaça de Poppi, on es concentraran les carrosses participants. Ho explica Antoni Marin, membre de la comissió de reis organitzadora de la Rua.

Totes les carrosses participants rebran una aportació de 125€ per la seva presència a la rua.

Aquesta gratificació econòmica s’atorgarà per cada carrossa d’almenys 3 m. de llargada per 2 m. d’amplada i que compti amb una comparsa de més de 25 persones. La gratificació també podrà ser atorgada a comparses sense carrossa amb un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 40 persones.

A causa del carnestoltes la mobilitat al centre de PLF es veurà afectada. Òbviament estarà prohibit circular pels carrers per on transcorre la rua i també estacionar en aquestes vies de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics