PLF organitza el seu primer Cros

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot a punt per a que aquest diumenge es disputi a PLF el primer Cros de la nostra localitat que se celebrarà al Parc Fluvial de La Tordera.

La cursa, que té fins a 14 categories diferents, admet participants de totes les edats amb diferents recorreguts segons les categories.

Per participar en el Cros de Palafolls caldrà disposar de la llicència escolar o estar federat. Tot i que també es podrà participar de manera independent. Les inscripcions estaven obertes fins dimecres d’aquesta setmana, tot i que el mateix diumenge es podran formalitzar inscripcions “in situ” 1h abans de cada cursa.

En el cas dels nens i nens de Palafolls que vulguin participar i no formin part de cap club podran formalitzar la inscripció una estona abans de la seva cursa.

Es dóna el cas que el Cros de PLF serà l’últim del circuit comarcal d’aquest tipus de competició, pel que pels participants que hi prenen part serà una prova puntuable. Tot i això hi poden prendre part corredors que no participin de la competició comarcal, tal i com explica la regidora d’esports de PLF, Ester Torrent.

A cada prova es donaran trofeus als tres primers classificats de cada categoria i al primer local de totes les proves.

Els recorreguts oscil•len entre els 300m pels més petits, als 4 km 800 m de les categories sèniors, per a corredors a partir dels 16 anys.

El cros arriba a PLF després de la creació del club d’atletisme de la nostra vila. Un club que ha aconseguit bons resultats en els primers mesos de vida, motiu pel qual es va creure oportú crear aquesta cita esportiva a la nostra localitat, com explica la regidora d’esports.

El cros de PLF, organitzat per l’Ajuntament amb la col•laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, EL Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, s’incorpora al calendari de carreres que s’organitzen a PLF. En aquest sentit al maig es farà una nova edició de la cursa dels 9km i de la milla urbana, dues cites ja consolidades a la nostre localitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics