L’amateur empata i perd la segona plaça del campionat

L’equip està trobant més dificultats en aquesta segona volta del campionat i això es veu en els resultats. L’ultima ensopegada ha estat al camp del Tossa, on els palafollencs no van podem passar de l’empat a 2 en un partit en el que sempre van anar a remolc dels de la Selva. Vilanova de penal va aconseguir igualar el primer gol dels tossencs, mentre que Amorós va marcar el segon gol del PLF amb el que empatava el partit i acabava el partit.

L’empat ha fet que l’amateur hagi cedit la segona plaça de la taula al Tordera. Així el PLF és ara tercer a 1 punt del Tordera i a 4 de l’Aro, que continua líder amb pas ferm.

La propera jornada l’amateur jugarà a PLF contra el Farners que és 5è classificat a la taula.

Per la seva banda el Cadet no va tenir problemes per acabar imposant-se al cuer el Racing Blanenc per 5 a 1.

Tot i el nombre de gols finals, la primera meitat va acabar amb empat a 1, i no va ser fins el minut 50 que va començar el festival golejador del PLF, amb especial protagonisme d’Ayoub, que va signar un altre Hat Trick i ja és el 2n màxim anotador de la competició amb 24 gols en 19 partits. La resta de golejadors del PLF contra el Racing Blanenc van ser Marc i Toni.

La propera jornada l’equip cadet del PLF, que és 4t classificat a 14 punts del líder, jugarà contra el Breda que és 7è a 15 punts dels palafollencs.

L’infantil ha descansat aquest cap de setmana. És 6e a la taula i la propera jornada jugarà contra el Tordera, un rival sempre complicat, que és 2n a la classificació.