El júnior de bàsquet guanya i és líder

L’equip ha començat bé la segona fase de la lliga. Dels 3 partits disputats, n’ha guanyat 2, cosa que li permet liderar la taula gràcies al basquet average i empatat a victòries amb 3 equips més.

L’última victòria ha estat a la pista del Bescanó per un contundent 43 a 72, 29 punts a munt pel PLF que espera repetir victòria dissabte vinent al Palauet contra el Palamós.

A qui se li està entravessant la segona fase és al Sots25, que després de signar una primera part de la lliga impecable, de moment no troba el camí de la victòria. Dels 3 partits disputats fins ara, no han aconseguit guanyar-ne cap. L’última derrota ha estat de 6 a la pista de l’Olot; 55 a 49.

La propera jornada intentaran aconseguir la seva 1a victòria al Palauet contra el Ceset, que té 2 victòries i una derrota.

Tampoc té sort el sènior que ha perdut aquesta setmana a Campdevànol 69 a 52. És la 19a derrota del campionat per l’equip, que vol sortir de l’última plaça la propera jornada quan jugarà contra el Cornellà de Terri, que és 8è classificat.

També està en fase regular el cadet masculí que ha perdut a la pista de l’Arbúcies, 64 a 42. La derrota, la 15a de la temporada els deixa com a 11s classificats. La propera jornada l’equip descansarà.