Blanes augmenta la presència policia per lluitar contra els robatoris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han incrementat el patrullatge a peu i amb vehicles a la ciutat amb la intenció de frenar el repunt de robatoris amb força a establiments que s’han registrat el centre en les últimes setmanes. Gràcies a aquest dispositiu, en els últims dies s’han pogut fer vàries detencions de persones implicades en aquests delictes, entre elles, un lladre multireincident a qui se li imputen fins a vuit robatoris amb força.

En el darrer mes i mig, Blanes ha viscut un repunt de robatoris amb força a establiments del centre, un augment que les forces de seguretat atribueixen a un fet puntual, però que les ha obligat a posar en marxa un seguit de mesures per frenar aquest augment.

Entre aquestes mesures hi havia l’increment del patrullatge de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra a peu i en vehicle per controlar i identificar persones sospitoses amb un clar caràcter preventiu i dissassori.

El treball conjunt i coordinat entre ha permès la detenció de diverses persones durant els darrers dies.

Si bé la valoració que fan d’aquestes actuacions els comandaments policials és molt satisfactòria, també coincideixen en demanar que no es baixi la guàrdia. Per aquest motiu, està previst que el patrullatge continuï durant aquests propers dies amb l’objectiu d’eradicar i aturar preventivament els robatoris amb força.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics