Ciutadans i Podemos aconsegueixen situar-se com a 6a i 7a força a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ciutadans, que fa 5 anys es presentava en coalició i no va aconsguir resultats rellevants a PLF, ahir va aconsgeuir 217 vots, una 15a menys que el PP. D’aquesta manera es postula com a 6a força al municipi en aquestes eleccions europees, mentre que Podemos, la formació d’esquerres liderada per Pablo Iglesias, es va colar entre les formacions més votades al nostre municipi amb 180 vots, els mateixos que va treure Esquerra fa 5 anys.

Aquestes dues forces són les que tanquen el rànquing de forces més votades en les eleccions d’ahir a PLF, en la que hi van participar poc més del 44% dels electors palafollencs, 10 punts per sobre de la participació registrada el 2009. En total ahir van anar a votar 2947 palafollencs.

Amb els resultats a les mans el bloc de formacions favorables a la consulta sobiranista (ERC; CiU i ICV) han guanyat clarament les eleccions a PLF, amb un 52% dels sufragis, mentre que el bloc no nacionalista (PSC, PP i C’S) han sumat un 30.5%.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics