URGENT

El PSC es desploma i perd un 44% dels vots a PLF

Compartiu aquesta història

Fa 5 anys, els socialistes van aconseguir 814 vots el que va representar 1 de cada 3 dels emesos en aquells comicis. Ahir el PSC va assolir 452 vots, un 15% dels vots.

Una patacada socialista a nivell general a Catalunya i que a PLF encara ha aconseguit millors resultats, ja que està per sobre de la mitjana del partit a Catalunya.

El PSC ha passat de 1a força fa 5 anys, a ser la 3a, després d’ERC i CIU. Va ser la força més votada a St Lluís i la 3a més votada a Les Ferreries.

En canvi el PSC va patir un sever correctiu a St. Genís, quedant com a 5a força empatada amb Ciutadans i rere ICV o el PP.

El secretari dels socialistes a PLF, Josep Rueda, reconeix que no són bons resultats i ha lamentat la poca participació. Rueda creu que els nacionalistes han promogut una campanya en clau catalana i no europea.

El secretari del partit a casa nostra espera que els resultats s’interpretin correctament i que es pugui redreçar la situació al PSC, que encadena uns nous comicis amb mals resultats després de les últimes eleccions catalanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics