Un llamp afecta la Masia de Can Ratés i crema el material del pessebre vivent de Sta Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Durant la tempesta electrica d’aquest passat dimecres va caure un llamp a la Masia de Can Ratés, a Sta Susanna. Això va provocar un incendi a una de les quadres de la Masia, que és de titularitat pública i on s’aprofita per guardar material d’entitats diverses.

En concret el llamp va provocar un petit incendi que afectar al magatzem on es guarda tot el material del pessebre Vivent que es fa en aquesta localitat per les festes de Nadal. D’aquesta manera tant roba, vestuari, com decorats, mobles i altres estris van quedar calcinats a causa d’aquest llamp.

El regidor de Promoció Econòmica i Comunicació de l’Ajuntament de Santa Susanna Robert Pi ha explicat a Ràdio Pineda que en el moment de la caiguda del llamp, hi havia alumnes i professors de l’Escola de música de Santa Susanna a la masia, però que no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

L’incendi del magatzem on es guarda tot el material del Pessebre Vivent de Santa Susanna ha cremat el tot el que l’entitat organitzadora ha anat comprant i realitzant en els últims 15 anys. És per això que el regidor afirma que les persones involucrades en el Pessebre Vivent de Santa Susanna estan molt afectats.

Segons sembla, la caiguda d’un llamp va causar un curtcircuit al sistema elèctric de la Masia, cosa que hauria provocat el foc. Els bombers van poder extingir les flames, abans que no afectés altres dependències de l’edifici municipal.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics