El CAP de Malgrat recupera les urgències nocturnes aquest dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja és habitual el centre sanitari malgratenc tornarà a obrir les 24h del dia un cop arriba la temporada estival.

D’aquesta manera el CAP de Salut veí esdevindrà el centre de referència pels palafollencs que a partir de les 8 del vespre necessitin atenció mèdica urgent, però que no sigui necessari ser atès a l’Hospital Comarcal.

Un servei que estarà operatiu fins a setembre quan de nou es tancaran les urgències fins el proper estiu, cosa que obligarà de nou a desplaçar-se a l’Hospital de Calella per ser atès mèdicament fora de l’horari del CAP de PLF.

Aquest és el model de funcionament introduït fa un parell d’anys, quan la Generalitat va decidir tancar l’atenció nocturna als CAP de salut de Malgrat Tordera o Blanes. Una mesura destinada a reduir despesa, i que no va agradar als ajuntaments que van protestar enèrgicament, com és el cas del de Malgrat. Llavors, però es va acordar que en la temporada alta de turistes, el centre malgratenc recuperaria les urgències nocturnes, per evitar que els visitants que omplen els hotels, hagin d’anar fins a Calella per ser atesos.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, el servei d’urgències mèdiques estarà al CAP del municipi estarà actiu des d’aquest dissabte 21 al diumenge 14 de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics