URGENT

Comencen els preparatius per enllestir la zona verda de PLF

Compartiu aquesta història

Per culpa de la pluja dels últims dies els serveis tècnics encara no han pogut començar a pintar les línies de la zona d’aparcament exclusiva. De totes maneres, l’Ajuntament afirma que aquests pàrkings, diferenciats amb color verd de la resta de places, ja estaran enllestits el proper 15 de juliol.

Les zones afectades seran les més properes al centre aquàtic Marineland.

El regidor d’Urbanisme de PLF, Josep Rueda, recorda que aquesta zona verda no significa haver de pagar per aparcar, sinó que es tracta d’un aparcament exclusiu pels veïns de PLF.

Rueda argumenta que aquesta mesura ha sigut necessària per protegir l’aparcament dels veïns davant de l’afluència de cotxes amb el parc aquàtic.

De totes maneres, el regidor comenta que la zona verda només s’aplicarà totalment a l’estiu, i després ja s’estudiarà la seva continuïtat.

Tal com apunta el regidor, tots aquells veïns que paguin l’impost sobre els vehicles de tracció mecànica a PLF podran anar a recollir dilluns a l’Ajuntament el distintintiu que els permetrà aparcar.

A més, l’Ajuntament preveu ampliar la zona blava pel municipi, però encara no hi ha dates per aquest estacionament regulat per ús horari.

Per a més informació, els usuaris de les places d’aparcament poden dirigir-se a l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics