URGENT

La Policia Local de PLF decomissa 200 grams de marihuana en un control rutinari

Compartiu aquesta història

Els agents de la Policia Local de PLF van intervenir fa uns dies fins a 200 grams de marihuana en una bossa amagada en un cotxe.

La confiscació es va produir en un dels controls rutinaris que realitza el cos de seguretat a la carretera, en aquest cas, a la rotonda de Sant Genís. Tal com expliquen des de la Policia Local, aquesta mena d’operacions en la circulació viària són habituals.

En la mateixa línea contra les drogues, la Policia Local de Lloret i la Guàrdia Civil ja acumula la detenció de cinc persones per presumpte tràfic de drogues en un operatiu que va començar el passat 25 de juliol.

La intenció de l’operació policial ha sigut el d’acabar desarticulant una organització dedicada al tràfic i distribució de cocaïna per Lloret.

La investigació es va iniciar quan la Guàrdia Civil i la Policia Local van tenir coneixement que a la localitat turística es podrien estar produint intercanvis de partides de cocaïna. Un fet que es va poder provar quan es va atrapar in fraganti una d’aquestes comercialitzacions, on s’estaven distribuint fins a 300 grams de cocaïna.

L’operació va continuar avançant i finalment, més enllà d’aquesta confiscació, també es van trobar uns altres 300 grams d’haixix i uns 1.000 euros en efectiu.

Tots els detinguts ja han passat a les diligències del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics