Els assassins de la safanòria prendran PLF després del pregó de Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb una pastanaga com a arma, desenes de joves començaran a lluitar per sobreviure i eliminar a les seves víctimes, tot just quan s’hagi donat el tret de sortida a la Festa Gran.

L’assassí de la pastanaga, o en el cas palafollenc, de la safanòria, ja porta temps rondant pel municipi, tal com s’ha pogut deixar veure en una sèrie de vídeos a les xarxes socials. De fet, per a festes sempre acostuma a aparèixer per aquestes dates.

Aquest popular joc que organitza l’Esplai El Pas consisteix en matar-se entre els participants d’una manera completament fictícia, ja que el fet de ser mort significa estar eliminat del joc. A més, el component més angoixant de la partida és que tothom sap a qui ha d’assassinar mitjançant una targeta amb el nom del jugador, però ningú sap qui el pot deixar fora de combat.

Tal com explica la membre de l’Esplai El Pas, Noelia Delgado, per dur un control els organitzadors aniran gestionant via e-mail el transcurs del joc:

Si bé l’any passat hi havia una sèrie de punts de control, enguany s’han decidit eliminar ja que no van acabar de funcionar com s’esperava. De totes maneres Delgado assegura que tothom que hi participa ho fa per passar-s’ho bé, donar la cara i no amagar-se per no ser mort:

Les inscripcions per participar al joc de l’assassí de la safanòria ja es van tancar el passat dimecres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics