Els castellers de l’Alt-Maresme assajaran aquesta tarda a PLF per continuar fent història pròpia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si bé fa escassament uns dies que Els Maduixtos va alçar-se amb castells de gamma alta de sis pisos a les festes de Pineda, la fam per arribar encara més alt reunirà aquest tarda a la colla castellera a la gespa de PLF.

Més concretament, la Plaça de Joaquim Ruyra serà l’escenari de l’entrenament obert al públic que faran els castellers al nostre municipi. Unes trobades que tal com comenta el membre de la colla de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, servirà per mostrar i apropar al poble el treball que fan:

L’objectiu actual dels Maduixots és continuar treballant amb els castells de gamma alta i els pilars de cinc que van aconseguir descarregar a Tordera. Unes estructures que esperen poder exhibir a la Festa Major de PLF:

Si bé aquesta tarda de set a deu del vespre els Maduixots faran l’assaig obert, serà el proper diumenge a mig matí quan exhibeixin els Castells a tots els palafollencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics