URGENT

PLF acollirà dissabte vinent la 6a Trobada de Geganters

Compartiu aquesta història

Els gegants dels territoris del nostre voltant, i fins i tot alguns vinguts des de Barcelona, s’aplegaran dissabte vinent a la nostra vila per celebrar la ja tradicional Trobada de gegants que organitza la Colla palafollenca.

Tal com assenyala el cap de colla, Xavier Latorre, la idea és compartir la jornada amb els més menuts i la resta de geganters al voltant de tota una sèrie d’activitats.

La cercavila començarà des de la glorieta del Doctor Torner a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a dos quarts de vuit a la Plaça de l’Església amb els balls finals i els discursos protocol•laris. Tan bon punt aquests finalitzin es donarà des de la Plaça del costat, la Plaça del Fòrum Palatiolo, el tret de sortida a la cursa nocturna del 107.7 que organitza Ràdio PLF.

L’exhibició gegantera comptarà amb la participació de fins a 8 colles convidades. Unes 500 persones en total que disposaran de l’aparcament de la zona de les escoles per a poder deixar els cotxes.

Xavier Latorre espera que el temps acompanyi durant la jornada i que finalment, després d’anys sense sortir, els gegants tornin a passejar-se pels carrers de la vila en Festa Major:

En només sis anys de vida els geganters de PLF ja han aconseguit que en Guillem fos escollit l’any passat hereu del Maresme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics