La policia tornarà a protagonitzar el ple de l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre els punts de la sessió plenària d’aquest vespre hi ha la demanda al ministeri d’hisenda i administracions públiques per poder suplir dues de les places de  la policia local. En els últims mesos fins a 6 agents han abandonat el cos. Alguns d’ells deixant vacant la seva plaça al cos local i per poder ocupar-les de nou cal el permís del govern central, que va limitar la possibilitat d’incorporació de personal a les administracions.

En concret, aquestes 2 places han marxat per incorporar-se a les seves administracions d’origen, ja que quan van venir a PLF provinents d’altres cossos policials o d’altres ajuntaments, i ara han sol•licitat retornar-hi. Així que aquestes places han quedat vacants i cal reposar-les.

Aquest punt tornarà a portar l’estat del cos local de seguretat al plenari

El ple d’avui té 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals hi ha l’aprovació de 2 ordenances. La primera que regula la intervenció municipal ambiental, seguretat i salut pública, i la segona per espectacles públics i activitats recreatives de l’Ajuntament de PLF.

La sessió, a més, adjudicarà el servei de neteja de les vies públiques de la nostra vila, després d’un llarg concurs públic i es parlarà sobre la modificació de les dedicacions i retribucions dels regidors municipals.

Aquest és el primer ple ordinari des del passat mes de juliol i començarà a les 8 del vespre a la sala de plens i acabarà amb els precs i preguntes dels ciutadans. La sessió serà transmessa en directe per RP a partir de les 20h del vespre al 107.7 fm i a través de radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics