URGENT

La policia tornarà a protagonitzar el ple de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Entre els punts de la sessió plenària d’aquest vespre hi ha la demanda al ministeri d’hisenda i administracions públiques per poder suplir dues de les places de  la policia local. En els últims mesos fins a 6 agents han abandonat el cos. Alguns d’ells deixant vacant la seva plaça al cos local i per poder ocupar-les de nou cal el permís del govern central, que va limitar la possibilitat d’incorporació de personal a les administracions.

En concret, aquestes 2 places han marxat per incorporar-se a les seves administracions d’origen, ja que quan van venir a PLF provinents d’altres cossos policials o d’altres ajuntaments, i ara han sol•licitat retornar-hi. Així que aquestes places han quedat vacants i cal reposar-les.

Aquest punt tornarà a portar l’estat del cos local de seguretat al plenari

El ple d’avui té 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals hi ha l’aprovació de 2 ordenances. La primera que regula la intervenció municipal ambiental, seguretat i salut pública, i la segona per espectacles públics i activitats recreatives de l’Ajuntament de PLF.

La sessió, a més, adjudicarà el servei de neteja de les vies públiques de la nostra vila, després d’un llarg concurs públic i es parlarà sobre la modificació de les dedicacions i retribucions dels regidors municipals.

Aquest és el primer ple ordinari des del passat mes de juliol i començarà a les 8 del vespre a la sala de plens i acabarà amb els precs i preguntes dels ciutadans. La sessió serà transmessa en directe per RP a partir de les 20h del vespre al 107.7 fm i a través de radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics