Un turista alemany cau de Sa Palomera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Efectius de diversos cossos de seguretat i emergència han intervingut aquest dilluns a la tarda per atendre un home que ha caigut des de la Roca de Sa Palomera a Blanes i que ha resultat ferit greu. L’avís s’ha rebut quan eren les tres de la tarda a la prefectura de la Policia Local de Blanes, alertant que dos banyistes que eren a la platja de Sa Palomera havien vist un home que havia caigut rodolant des d’una alçada considerable de la roca que presideix aquest indret.

Es dóna el cas que un dels dos banyistes és un sanitari que estava fora de servei, i que ha estat qui ha atès en primera instància la víctima, podent informar els cossos d’emergència de quin era l’estat de gravetat de les ferides patides. Immediatament, han anat arribant al lloc dels fets els diferents efectius que han intervingut: 4 dotacions de la Policia Local de Blanes, 2 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 2 ambulàncies del SEM (una de suport vital avançat i una altra de suport bàsic) i un helicòpter del SEM, que ha estat qui finalment s’ha encarregat de traslladar el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

La víctima és un home de 54 anys d’origen alemany, segons han pogut esbrinar les forces de seguretat al registrar la documentació i els estris personals que han trobat al cim de la Roca de Sa Palomera. El nom de la víctima no consta en el padró municipal pel que ara s’investiga en quin hotel, càmping o apartament podria estar allotjat, ja que el més probable és que es tracti d’un turista i no pas d’un ciutadà d’origen estranger.

Segons els testimonis, l’home estava assegut una mica més a vall del cim de la Roca de Sa Palomera, en una zona sense la barana de protecció a uns 10 metres d’alçada. L’home s’ha precipitat als peus de la roda a la zona on hi ha pedra i no mar. De fet ha caigut prop de l’escala d’accés al cim, donant-se un fort cop al cap. A resultes de la caiguda, la víctima pateix un traumatisme cranioencefàlic sever, i presenta un pronòstic reservat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics