Es comencen a vendre les entrades per a la 7a edició de la Mostra Gastronòmica de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dijous ja es poden adquirir les entrades per a la VII Mostra Gastronòmica de Palafolls que es farà el proper dia 21 de novembre.

En total es posaran a la venda 170 entrades, a un preu de 30€, per gaudir d’aquest certamen que en aquests anys s’ha consolidat com a cita gastronòmica la nostra zona.

De nou la mostra es farà al Casal dels Avis, que ja fa 3 edicions que acull aquest certamen.

S’espera que les entrades s’esgotin en els propers dies, com passa cada any, degut a la bona acceptació d’aquesta activitat, com explica Anna Rovira, tècnica de comunicació i cultura de PLF.

Com ja és tradicional, els principals restaurants de PLF elaboraran una 15a de plats diferents que es podran degustar acompanyats de pa, beguda i postres, tot fet al nostre municipi per comerços i artesans del poble.

La majoria de plats seran relatius a productes de tardor. De fet, en les primeres edicions, els plats que s’oferien giraven entorn a les mongetes del ganxet i els bolets. Uns ingredients que es mantenen en molts plats dels que s’oferiran el dia 21 de novembre.

Així hi prendran part els restaurants del municipi Ca l’Estevenet, Can Reverter II, Can Lucas, Can Mateu, Solfina, Masia Can Gibert i El Cep. A banda, gràcies a Vins Masens, la pastisseria Sant Jordi i el forns de pa l’Aldosa i el Garriga es comptarà amb pa acabat de fer, vi, Cava de Palafolls i les postres pròpies del certamen: “els palauets”, nascuts precisament arran de la mostra.

D’aforament limitat, aquest esdeveniment es consolida a l’agenda d’actes de tardor del nostre municipi. Fa set anys que aquest esdeveniment ret homenatge a l’activitat restauradora del municipi i es commemora l’activitat de promoció de la vila que suposa aquest sector econòmic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics