URGENT

Les NNGG del PP arrenquen una nova campanya de recollida d’aliments i joguines

Compartiu aquesta història

Com ja van fer l’any passat els populars han iniciat una campanya solidària amb la voluntat de recollir aliments i joguets destinats als més necessitats de PLF.

La campanya preveu punts fixes de recollida en diferents establiments comercials de PLF i després cada dissabte fins Nadal, la formació muntarà parades itinerants en diferents places de la nostra vila per fer recollides extraordinàries.

La primera carpa serà aquest dissabte a la plaça de la Fesola de St. Lluís, i després passaran per la del Fòrum Palatiolo, Pau i Joaquim Ruyra, ho explica el regidor del PP, Óscar Bermán.

L’any passat, segons dades de la pròpia formació política, es van recollir 400 kg de menjar i 360 joguines que es van repartir a través de la parròquia de PLF i Creu Roja.

Precisament l’any passat aquesta campanya va estar rodejada de polèmica ja que l’Ajuntament de PLF va denunciar en un comunicat que els populars confonien als comerciants locals fent creure que es tractava de la campanya que fa el consistori també per aquestes dates.

Per la seva banda els populars van acusar als Serveis Socials de PLF de boicotejar la seva campanya de recollida solidària i els van acusar de voler polititzar una acció solidària.

En una trobada posterior les dues parts van acordar intentar unir sinergies de cara a futures campanyes.

En aquest sentit, Bermán afirma haver presentat una instància demanant coordinar les dues campanyes, però  que no han rebut cap resposta per part del govern local.

Els populars diuen que en la seva campanya de recollida solidària hi participen fins a 26 establiments del nostre municipi, des de supermercats fins a bars i diferents botigues comercials.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics