Atropellament mortal a l’estació de tren de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un home ha mort atropellat pel tren aquest diumenge al matí a l’estació de RENFE de Pineda. Segons expliquen algunes fonts l’atropellament s’ha produït cap a les 11 del matí, junt al pas a nivell que hi ha al costat de l’estació i es tracta d’un home gran i veí de Pineda.

Segons sembla, els fets haurien passat en un moment en que les barreres que prohibeixen el pas estaven baixades. Ara la investigació és en mans dels Mossos d’Esquadra que han pres declaració als testimonis presencials dels fets.

Per atendre l’home es van desplaçar ambulàncies del SEM, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Els serveis d’emergència no han pogut fer res per salvar la vida de l’home.

A causa de l’atropellament mortal, la circulació de trens ha quedat interrompuda entre Calella i Pineda, durant més d’una hora. Durant aquest temps, l’empresa RENFE va contractar dos autocars han traslladat els passatgers del tren en aquest tram fins al migdia.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha lamentat els fets i ha dit que les circumstàncies de la mort s’estan investigant.

L’alcalde també considera que, més enllà d’aquest cas caldria eliminar tots els passos a nivell i substituir-los per passos subterranis a la línia del Maresme.

 

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics