Bermán rep un premi a la seva trajectòria professional

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La prestigiosa fundació Foro Europa 2001 ha donat el guardó Ciudadano Europeo al regidor del PP de PLF, Óscar Bermán, per la seva trajectòria empresarial. El guardó arriba després que fa uns anys el mateix Bermán revés la Medalla de Oro que atorga la mateixa entitat.

Bermán va rebre el guardó ahir en un acte en un hotel de BCN.

foro-01
Bermán en el seu discurs d’ahir. FOTO: O.Bermán

Foro Europa 2001 és una entitat creada per ser punt de trobada per intercanviar d’idees i coneixements entre persones del món empresarial i cultural. El premi de Ciudadano Europeo l’han rebut, entre d’altres, Artur Mas, Xavier Trias, Joan Clos, o el magistrat Eugeni Gay.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics