Es redueix l’atur en un centenar de persones a PLF durant l’any passat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El 2014 ha acabat amb 102 persones menys apuntades a l’atur que quan va començar l’any. A data 1 de gener del 2014 hi havia 862 persones a l’atur, mentre que el desembre s0ha tancat amb 760, el que suposa una davallada anual del 11.8%

A la nostra zona només Tordera supera aquesta retallada anual, amb prop d’un 12.5%. En l’últim any Malgrat ha baixat prop d’un 10, Pineda un 7.8, Sta. Susanna un 8 i Blanes un, més discret, 4.5%.

Tot i aquest descens anual, l’últim mes de l’any, l’atur va pujar a PLF. Ho va fer en 4 persones i fins arriba a les 760 persones. De fet PLF i Sta Susanna són els únic pobles propers on el desembre ha augmentat l’atur. A la resta hi ha hagut descens de desocupats.

L’any s’ha tancat a Malgrat amb 1619 persones sense feina, un centenar més que a Tordera. Pineda continua com a poble amb més atur a l’Alt Maresme amb 2834 persones, mentre que Blanes en tenia 3787 a finals de l’any passat.

L’any 2014 a PLF ha tingut un comportament desigual, amb 7 mesos amb apujades de desocupats i 5 amb reduccions. L’abril va ser el millor mes amb una davallada de prop de 80 persones i el pitjor més l’octubre, amb 61 persones inscrites a l’atur. Això demostra la importància de la campanya turística en l’evolució i la creació de la feina a la nostra zona.

El desembre del 2014 és el millor, pel que fa a l’ocupació, des del 2008.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics