L’amateur es retroba amb la victòria contra el Blanes Ath

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de dues derrotes consecutius, l’equip ha tornat al camí de les victòries imposant-se al Blanes Ath per 2 a 0. El primer gol del PLF va arribar al minut 18, obra de Vilanova, i el segon dels palafollencs va ser a l’últim minut del partit, obra d’Amorós.

Així l’equip manté el liderat una setmana més. Ja fa 15 jornades que l’equip és líder de la taula, però les últimes derrotes han retallat distàncies amb els competidors. Ara és líder a 3 punts del 2n, l’Anglès.

Aquest proper cap de setmana jugaran al camp del Gironès, 5è a la taula a 9 punts del líder.

L’infantil es va imposar al Cal Aguidó per 3 a 2. Al minut 16, els palafollencs ja guanyaven 2 a 0 gràcies als gols de Víctor i d’Adrià. Victor va acabar rematant el partit, al 32 de la 1a, amb el seu segon gol personal i tercer dels locals.

L’equip és 11è i la propera jornada jugaran contra el St. Hilari, actuals 15s.

El cadet va perdre contra el Blanes per 0 a 3. Són últims, encara sense puntuar, a la classificació i la propera jornada jugaran contra els 14s, que tenen 8 punts.

L’aleví palafollenc també va perdre en aquest cas al camp del Malgrat per 6 a 1. Els 4ts classificats van golejar als locals que ocupen la 10a plaça. El gol del PLF el va marcar Moreno i representava el 3 a 1.

La propera setmana jugaran contra el Racing Blanenc, que és 5è.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics