URGENT

Desestimen la demanda contra Marigó per la Ciutat Esportiva

Compartiu aquesta història

 

L’Audiència de Girona ha desestimat el recurs d’apel•lació presentat pel president del Club d’Hoquei Blanes, Josep Ridaura, i tres membres del Partit Democràtic de Blanes contra la sentència de primera instància que va arxivar la denúncia contra l’alcalde, Josep Marigó, i l’interventor de l’Ajuntament, Francisco Lucio, per un presumpte cas de malversació i prevaricació.

La denuncia la van presentar el mes de febrer a la Guàrdia Civil pel sobrecost de la Ciutat Esportiva que xifraven en 10 milions d’euros.

Després de diverses desestimacions dels jutjats de Blanes, els denunciants van presentar un recurs a l’Audiència, que en una sentència del passat 6 de juny la va desestimar, ja de forma definitiva.

En un comunicat emès ahir, l’alcalde de Blanes ha assegurat que fa unes setmanes la Guàrdia Civil va retornar la informació sol.licitada a l’Ajuntament, assenyalant que s’havien tancat les diligències.

Marigó, que s’ha felicitat per la resolució de la denúncia, ha assegurat que no li sorprenen les maniobres i accions malintencionades de desprestigi i menyspreu de Ridaura contra ell. I és que el president d’Hoquei ha estat especialment bel•ligerant judicialment amb Marigó

L’alcalde afegeix que Ridaura actua amb temeritat, mala fe i ganes de fer mal i per revenja personal.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics