Desestimen la demanda contra Marigó per la Ciutat Esportiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Audiència de Girona ha desestimat el recurs d’apel•lació presentat pel president del Club d’Hoquei Blanes, Josep Ridaura, i tres membres del Partit Democràtic de Blanes contra la sentència de primera instància que va arxivar la denúncia contra l’alcalde, Josep Marigó, i l’interventor de l’Ajuntament, Francisco Lucio, per un presumpte cas de malversació i prevaricació.

La denuncia la van presentar el mes de febrer a la Guàrdia Civil pel sobrecost de la Ciutat Esportiva que xifraven en 10 milions d’euros.

Després de diverses desestimacions dels jutjats de Blanes, els denunciants van presentar un recurs a l’Audiència, que en una sentència del passat 6 de juny la va desestimar, ja de forma definitiva.

En un comunicat emès ahir, l’alcalde de Blanes ha assegurat que fa unes setmanes la Guàrdia Civil va retornar la informació sol.licitada a l’Ajuntament, assenyalant que s’havien tancat les diligències.

Marigó, que s’ha felicitat per la resolució de la denúncia, ha assegurat que no li sorprenen les maniobres i accions malintencionades de desprestigi i menyspreu de Ridaura contra ell. I és que el president d’Hoquei ha estat especialment bel•ligerant judicialment amb Marigó

L’alcalde afegeix que Ridaura actua amb temeritat, mala fe i ganes de fer mal i per revenja personal.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics