L’Oficina del Síndic de Greuges visitarà Malgrat el proper dimecres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip del Síndic farà la propera setmana una atenció personalitzada als ciutadans de Malgrat amb l’intenció de recollir de forma presencial dubtes i queixes sobre la gestió de l’administració pública o sobre les empreses que presten serveis d’interès general, com d’aigua, llum, gas o telefonia.

L’Oficina del Síndic de Greuges realitza visites setmanals pels municipis catalans amb l’objectiu de donar un servei de proximitat a la ciutadania, en la seva funció d’atendre queixes i consultes.

En aquest sentit, el Síndic atendrà no només a malgratencs sinó que tothom que tinguin queixes entorn a l’administració, ja sigui d’Ajuntaments o de la Generalitat, podrà traslladar-les el proper dimecres al Síndic per tal que, si s’escau, hi pugui intercedir.

Fa un any, la mateixa oficina va ser a PLF per atendre una 12a queixes i consultes al nostre poble. Llavors la pròpia Oficina del Síndic explicava que els efectes de les retallades han provocat un augment del nombre de queixes per l’augment de les llistes d’espera a la sanitat o la manca d’ajudes de benestar social.

Els ciutadans que vulguin aprofitar la presència de l’oficina del síndic a Malgrat per presentar-li les queixes cal que concertin una entrevista a través del telèfon gratuït 900 124 124 o del correu electrònic sindic @ sindic.cat.

Les entrevistes amb els ciutadans es faran a Ca l’Arnau, a tocar de la plaça de la barretina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics