URGENT

Insten al govern català a garantir la qualitat del servei de manteniment elèctric a la Selva Marítima

Compartiu aquesta història

La comissió d’Empresa i Ocupació del Parlament de Catalunya va aprovar ahir a proposta d’ ICV, una resolució que insta al governs català a  negociar amb l’empresa Endesa Distribució per tal que es garanteixi el temps de resposta en casos d’interrupció de subministrament electric.

Aquesta resolució es pren després que l’empresa Cobra, subcontractada per Endesa pel manteniment i reparació de les línies elèctriques, tanqués a la pràctica el centre de que tenia a PLF i que donava cobertura a municipis com Blanes, Lloret, Tossa o PLF.

Amb aquesta supressió, els municipis afectats temien que augmentés el temps de resposta en cas d’apagada, que està marcat en una hora.

Aquest temor va motivar la proposta de resolució d’ICV, que en un primer moment demanava evitar la supressió del centre de treball de Cobra a PLF, i garantir així el servei de manteniment i d’atenció d’emergències electriques a la nostra zona.

CiU, però va presentar esmenes a la proposta, per la que s’aprovés demanar el manteniment del temps màxim de resposta, per tal de no incidir en el funcionament intern d’una empresa, però si garantir el servei a la ciutadania.

Els ecosocialistes insisteixen a reobrir el centre de treball del nostre municipi, que es va tancar la passada tardor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics