La furgoneta bolcada a St Lluís no tenia assegurança ni havia passat la ITV

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conductor encara ho ha aparegut, però segons la informació facilitada per la Policia local de PLF, el cotxe no disposava de cap mena d’assegurança ni tampoc havia passat la ITV, (inspecció tècnica de vehicles).

De fet els Mossos d’Esquadra en van sancionar per aquest motiu fa tot just uns dies. L’accident s’ha produït cap a les cinc de la tarda, quan un Renault Express ha bolcat aquesta tarda al carrer de St. Lluís, a la pujada d’accés al barri. (just davant del Marineland i dels estudis de RP).

Segons sembla, l’accident s’ha produït en el moment en què el vehicle pretenia entrar al barri venint des de Malgrat sense respectar la prohibició de fer-ho directament. El conductor no hauria calculat bé, i ha bolcat pel costat del pilot i s’ha arrossegat durant uns metres. Poc després han retirat el vehicle, que a hores d’ara es troba al dipòsit municipal.

Fonts presencials afirmen que el noi que conduïa el vehicle ha sortit pel seu propi peu i que, després d’estirar-se a terra al costat del vehicle, ha fugit acompanyat del seu gos. Ha marxat corrents en direcció al centre del barri.

La fugida ha creat diferents teories sobre el conductor i sobre la furgoneta, que estava carregada amb una bicicleta i un càmping gas.

L’accident, molt aparatós, ha mobilitzat a Policia Local, Bombers i una ambulància, que ha marxat un cop  s’ha constatat que no hi havia cap ferit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics