Dolorosa derrota del sènior de bàsquet a Campdevànol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que els gironins estaven per sota dels palafollencs a la classificació, es van acabar imposant d’11 punts; 70 a 59.  La derrota fa que el sènior local perdi posicions i baixi a la general fins la 12a plaça. La propera jornada jugaran a casa contra el St Feliu que són 10s.

El Sots 21 han descansat aquesta setmana abans de jugar contra l’Onyar, que són 2s a la taula, mentre que els de PLF són cuers.

Tampoc ha aconseguit la victòria el cadet masculí, que ha caigut a casa contra el Farners, 68 a 81. Mal partit dels locals que no van poder resoldre els problemes en atac. Això sumat a la motivació dels de La Selva, va fer que el partit es torcés pels cadets, que la propera setmana descansaran. Ho faran a la9a plaça de la classificació.

El cadet femení és la cara del club local, una setmana més. Ha guanyat a la pista de l’Amer, de forma contundent; 30 a 82. La rontunditat del marcador respon no només a que les noies del cadet són el millor equip del PLF, sinó que les d’Amer són les últimes classificades. Això que s’entrada és sempre un indicador de superioritat, a vegades també enganya, ja que aquests equips acostumen a jugar molt motivats.

Les noies són 6s una setmana més oi la setmana que ve jugaran a casa contra el Salt, que són 13s.

L’infantil  femení ha perdut davant del Bisbal, el mini masculí ha guanyat còmodament a casa contra el Farners i el Mini femení ha perdut aquesta setmana a Fontajau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics