La platja de Pineda torna a patir per culpa del temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La llevantada  d’aquest cap de setmana ha deixat 25 l/m2 a Pineda, fortes ràfegues de vent i una llevantada a la costa que s’ha endut molt sorra d’alguns punts de la platja. Un altre cop, va tornar a rebre la Platja dels Pescadors i davant les barques de Pineda el temporal es va endur moltes tones de sorra. Altres afectacions van ser els passos soterrats d’accés a la plata per a vianants inundats, així com el carril bici, que va quedar cobert de sorra. La Brigada Municipal va treballar diumenge per restablir la normalitat al passeig de Mar afectat per la sorra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics