Blanes presenta l’exposició “Joan Padern, aquarel·lista”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sots-titulada “De la Costa Brava a Amèrica (1946-1967)”, es tracta de les seves primeres pintures, algunes mai exposades al pertànyer a la col·lecció particular del pintor. Des d’avui divendres Blanes allotja l’exposició Joan Padern, aquarel·lista. De la Costa Brava a Amèrica (1946-1967),que es podrà visitar a la Sala García-Tornel del Carrer Ample fins al 12 d’abril. La vila que l’any 1998 va atorgar a l’artista internacional el títol de fill adoptiu ofereix d’aquesta manera l’oportunitat única de poder gaudir d’una part de la seva obra encara inèdita pel gran públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics