URGENT

Detingut un jove acusat de robar en domicilis i en caravanes de càmpings de Pineda

Compartiu aquesta història

Els Mossos i la Policia Local de Pineda han detingut un home de nacionalitat gambiana, de 25 anys i veí de Pineda com a presumpte autor d’onze robatoris amb força a interior de domicili i cinc robatoris amb força a caravanes d’un càmping de Pineda de Mar.

La investigació es va iniciar durant el mes de desembre quan els investigadors van detectar que s’havien produït una sèrie de robatoris a interior de domicili a les urbanitzacions Pinemar i Can Cornet d’aquesta població veïna.

En tots els robatoris el lladre aprofitava l’absència dels propietaris dels domicilis per accedir al seu interior i robar objectes de valor de petites dimensions, com televisors, joies, etc.

De la mateixa manera, a l’autor també se li van atribuir diversos robatoris a caravanes que es trobaven instal·lades en un càmping de la mateixa localitat.

Els agents d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, després de realitzar diverses gestions d’investigació, van poder identificar el presumpte autor dels fets.

Es va donar la circumstància que a aquesta persona li constava una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó, per fets de similars característiques als investigats.

El detingut va passar a disposició judicial i va ingressar a presó.

La investigació continua oberta ja que no es descarten més imputacions al detingut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics