Els ajuntaments del Maresme reclamen a l’estat que assumeixi la recuperació de platges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Territori i Sostenibilitat i el conjunt de municipis del Maresme reclamen a l’estat que assumeixi el finançament íntegre del projecte de recuperació de les platges de la comarca, que el propi govern espanyol va presentar setmanes enrere. El projecte té un pressupost de 52 MEUR però el Ministeri només es compromet a finançar un màxim de 30 milions d’euros. El Govern defensa que és l’estat espanyol qui té la titularitat sobre el domini públic marítim terrestre i és qui ingressa els cànons de les act que es realitzen a la costa, i per tant haurien de ser ells qui assumissin el cost de les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics