Malgrat acull dues competicions d’esport adaptat aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de la Copa Generalitat de Petanca i el Campionat de Catalunya d’Handbol que es celebraran a les  pistes de la plaça Camp de la Figuera i el Pavelló Germans Margall respectivament.

La Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) prepara la tercera edició de la Copa Generalitat de Petanca, amb tres categories i diversos nivells: unificats, avançat, intermig i inicial. La de petanca és una de les disciplines amb més participants, de fet comptarà amb més de 180 jugadors i on 6 dels equips seran unificats, és a dir, formats per persones amb i sense discapacitat. Les partides de petanca es duran a terme entre les 10 i 2/4 de 3 al matí i a partir de ¾ de 4 a ka tarda. L’entrega dels premis als guanyadors es farà a les 6 de la tarda.

El Campionat de Catalunya d’Handbol arriba aquest any a la vuitena edició, amb la opció de “Proves adaptades” per aquells esportistes que per diferents motius no poden competir en la categoria per equips, ja sigui per un baix nivell o per la  manca de companys per formar un equip sencer. En total hi participaran una  60a d’esportistes, entre els que hi hauran els membres de la Selecció Catalana que competirà als Special Olympics World Games de Los Àngeles aquest estiu.

Els partits d’aquest esport seran en el torn de matí, de 10 a 2 i a la tarda, de 3 a 5. L’acte de lliurament de trofeus es farà a ¼ de 6.

Els dos tornejos de l’any passat es van dur a terme, també conjuntament, a Castellar del Vallès amb més de 300 participants al torneig de petanca i amb set equips al campionat de Catalunya d’handbol adaptat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics