Els partits polítics de Pineda, satisfets amb la contrucció de l’institut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Generalitat ha fet l’encàrrec a l’empresa pública Infraestructures.cat per l’execució de les obres de construcció del centre, que  tenen un pressupost  5,4 milions d’euros, segons han comunicat els Serveis Territorials d’Ensenyament a l’institut. Des del centre han expressat la seva satisfacció per l’anunci de les obres que, segons Ensenyament, després d’adequar el projecte, podrien començar durant aquest mateix any 2015. Es construirà junt a l’Escola Mediterrània, tal com estava previst inicialment en el projecte que es va presentat a la comunitat educativa del centre el 13 d’abril de 2011.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics