URGENT

Bermán diu que PLF ha perdut 200 mil€ per no haver fet la processó dels exlegionaris

Compartiu aquesta història

Segons el regidor popular aquesta és la xifra que el nostre municipi ha deixat d’ingressar per haver anul·lat la processó que tenia prevista pel dissabte sant. Aquests diners correspondrien al moviment econòmic que hagés comportat aquesta activitat si s’hagués fet en comerços, bars i restaurants del barri, sumat a la promoció del nostre municipi. I és que la previsió de l’organització era de mobilitzar unes 250 persones desfilant; no només els legionaris, sinó també d’una confraria de Malgrat que, segons Bermán, també hagués desfilat pels carrers del barri.

Tot i la defensa de la processó, Bermán va destacar que el PP no estava rere la seva organització i que ell, a títol personal col·laborava amb l’entitat que l’organitzava. Bermán va carregar en una entrevista a RP, contra l’alcalde de PLF, Valentí Agustí al qui acusa d’actuar  pel seu Ego i de prohibir l’acte per ser una processó religiosa.

Del govern actual considera que està adormit i que no compleix amb els ciutadans i denuncia la deixadesa i l’abandonament en el que creu que es troba el municipi. El portaveu del PP afirma que institucionalment l’Ajuntament de PLF no funciona i critica el llibre de resum de legislatura “Endreçant un poble”. Diu que es tracta  d’una manca de respecte cap el PP, ja que no se l’ha deixat participar.

Entorn a les obres que es fan aquests mesos al nostre municipi considera que algunes són per electoralisme i d’altres per mala gestió del govern durant els últims 4 anys.

Pel que fa al conflicte amb la policia, Bermán recorda que es va oferir com a mediador i creu que el nou cap policial és un executor polític de les ordres del govern. Creu que la plantilla hauria d’ampliar-se a la 20a d’agents policials.

Assegura que han votat repetidament en contra de les propostes del govern perquè, precisament, no els han tingut en compte les seves esmenes i ha faltat el diàleg entre l’equip de govern i els partits de l’oposició.

Per tot plegat, el popular anuncia que  serà impossible un pacte entre el PP i el PSC de Valentí Agustí. La relació amb iniciativa no són millors i els acusa d’orquestrar un cop al govern socialista després de les eleccions de fa 4 anys.

Bermán encapçalarà per 6a vegada la llista del PP aquest mes de maig per que assegura que li han demanat els membres del partit, tot i que creu que les sigles a vegades fan mal als partits, ja que a nivell local el que compta són les persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics