Nou conveni col·lectiu per als treballadors municipals sense canvis salarials a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Calella ha aprovat el nou conveni col·lectiu del personal laboral i funcionari de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms, que regularitza el document en vigor des del 2007 de forma prorrogada. Actualitza les condicions generals de treball de tot el personal sense tocar però l’aspecte retributiu, que està regulat per llei estatal. Per l’especificitat del seu servei, el cos de la Policia Local disposa d’un annex propi on es defineix l’estructura i funcions dels llocs de treball i es modifica el concepte de retribució per plusos, per així donar compliment a l’estudi aprovat pel ple en 2006.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics