Derrota generalitzada al bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mal cap de setmana pels equips del nostre municipi, ja que tots ells han perdut en la darrera jornada. El sènior masculí va jugar contra els tercers, la Cellera, on van perdre amb un resultat final de 69 a 46. Potser tindran més sort la propera jornada, contra el Llagostera, que són desens. Tot i la derrota, els palafollencs es mantenen en la 12a posició.

El sots21 ho va intentar contra l’Hostalric, que després d’aquesta nova victòria es situa a la sisena plaça. El resultat, 67 a 53. El Palafolls segueix sense aixecar  el cap i segueix penúltim. La setmana vinent juguen contra el Palamós, que són vuitens.

El Cadet ho tenia difícil, ja que s’enfrontava a l’Athlètic Silenc, que lidera la competició. Després d’encaixar aquesta derrota per 39 a 75, la setmana que ve visitaran els segons, l’Hostalric.

Pel que fa l’equip Mini, va perdre contra el Torroella, que va superar els de casa nostra per gairebé 30 punts, amb un marcador final de 55 a 83. De moment són tercers, empatats a punts amb els dos primers, a expenses que la setmana vinent s’enfrontin a l’Adepaf Figueres, que és primer.

No van tenir més sort els equips femenins de Palafolls. I és que les cadets van ser derrotades per l’equip de La Vall d’en Bas per 59 a 44. La propera jornada caldrà guanyar el Farners si volen mantenir la sisena plaça.

L’infantil femení, que ha descansat, no jugarà fins el 9 de maig, quan s’enfrontarà a les cinquenes, del Sol Gironès Bisbal.

Aquest mateix equip, però en la categoria inferior, va anotar contra 80 punts contra un Mini palafollenc que es va quedar encallat en els 28. La setmana que ve descansaran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics